in lijn met onze groei en het streven naar voortdurende professionalisering, brengen we je graag op de hoogte van een inspirerende nieuwe stap vooruit.

Met ingang van vandaag, dragen wij onze online webshop voor dentale professionals in Nederland, over aan onze vertrouwde partner Easier Dental Care. Door de persoonlijke aandacht die zij bieden, hebben we het volste vertrouwen erin dat deze verandering zal bijdragen aan een nog betere service-ervaring voor alle dentale professionals.

Een stap vooruit in persoonlijke aandacht. Prijzen, servicelevels en levertijden, blijven zoveel mogelijk gelijk.

Enkele redenen voor deze beslissing:
Vertrouwd partnerschap: Easier Dental Care staat, net als blue®m, voor producten die gezond en niet schadelijk zijn voor het lichaam. Ze hebben een bewezen staat van dienst op de Nederlandse en Belgische tandheelkundige markt en zijn net zo toegewijd als wij aan de kwaliteit en service die je gewend bent.
Geen prijsveranderingen: Er verandert niets aan de prijzen. Bij Easier Dental Care krijg je, net als bij ons, 10% korting op de professionals prijzen wanneer je online volle omdozen bestelt.
Registratie: Maak je geen zorgen, we hebben je gegevens niet gedeeld. Onderaan deze mail staat een knop die je naar de webshop van Easier Dental Care leidt, waar je je eenvoudig kunt registreren.

Hoe nu verder?
– Bestellen bij Easier Dental Care
: Hoewel onze huidige website actief blijft tot en met 7 januari, willen we je alvast vragen om vanaf nu je bestellingen te plaatsen op de webshop van Easier Dental Care.
Voordelen bij Easier Dental Care: Profiteer van gratis verzending bij bestellingen boven de €200 en een snelle levertijd van 1 tot 2 werkdagen via UPS.

Klik hier om een account aan te maken.

Wie is Easier Dental Care?

Al jarenlang hebben wij een fijne en vertrouwde samenwerking met Easier Dental Care. Easier Dental Care heeft een klein, professioneel team waardoor er veel persoonlijk contact en ondersteuning mogelijk is. De relatiemanager van Easier Dental Care, Duco Wilton, heeft jarenlang bij blue®m gewerkt. Binnen Easier Dental Care is er dan ook veel kennis over blue®m.

De visie van Easier Dental Care komt overeen met die van blue®m. Zo willen we beiden mensen helpen bij het verbeteren van hun (mond)gezondheid met gezonde, lichaamsvriendelijke mondverzorgingsproducten.

We zijn ervan overtuigd dat de samenwerking met Easier Dental Care jou als klant ten goede komt. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op. We staan zoals altijd klaar om je te helpen.

Klik hier om een account aan te maken.